Felébredésről és megvilágosodásról -beszélgetés Attilával az önvalóban-

2023.07.07

Néhány héttel ezelőtt egy privát csoportban beszélgettünk Attilával, akivel 2015-ben megtörtént a megvilágosodás, majd ezt követően néhány hónappal később a felébredés is.

Ez már önmagában nagyon érdekes kérdéseket vet fel, hisz ezekszerint a megvilágosodás nem ugyanaz mint a felébredés, ahogyan ezt sokat tévesen gondolják és tanítják.

Külön érdekesség az elme számára, hogy azt hihetjük, ha már különböző "valamiről" van szó, minden bizonnyal a felébredésnek kell először megtörténni, utána jöhet a megvilágosodás. Ám ez sem így van - ahogy ezt Attila páratlanul érthető és világos elmondásából megtudhatjuk.

A másfél órás beszélgetésben továbbá szó esik arról, hogy miben lehet más az élet a felébredés és megvilágosodás előtt, illetve után. Szó kerül a spirituális utak megtévesztő labirintusáról. Beszélgetünk arról, a mélyülésről, ami a felébredést követően elkezdődik.

Valamint arról, hogy milyen kihívásokat, tévedési lehetőségeket, és milyen ajándékokat tár elénk ez az út.

És természetesen érintjük azt a kérdést is, hogy előidézhető-e valamilyen módon a megvilágosodás vagy a felébredés.

Attilával mindketten úgy érezzük, hogy ez a beszélgetésünk értékes lehet mindannyiótok számára. Ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy ne csak annak a csoportnak a tagjai juthassanak hozzá, amely csoportban történt a beszélgetés, hanem Ti is megvásárolhassátok utólag és megnézhessétek.

A teljes felvétel ára: 3.900 Ft.

A vásárlási szándékot ezen az e-mail címen jelezzétek, legyetek kedvesek, és küldöm a további részleteket: sziebigt@gmail.com

Szeretettel egy kis ízelítő:

Szímea és Attila