Személyes találkozó

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megtapasztalni a felébredést, én segíthetek ebben.

Ennek a menete a következő:

Jelenleg folyamatosan Budapesten élek, és itt tudunk találkozni egy előre megbeszélt helyen és időpontban, ahol körülbelül két órát fogunk beszélgetni. Ennek a beszélgetésnek a helye általában egy csendesebb kávézó, de más is szóba jöhet.

A beszélgetés elején pár percben megismerkedünk, kicsit ráhangolódunk, majd jön egy körülbelül 10 perces vezetett meditációszerű gyakorlat. Utána rögtön megbeszéljük, hogy mit tapasztaltál a gyakorlat közben. Ezután kérdéseket fogok feltenni, és ezalatt találsz majd rá az igazi énedre. Ez pár perc alatt megvan. Végül fél órán át még a megtalált énedet vizsgálgatjuk, hogy megbizonyosodj te is és én is, hogy amit találtál, az nem az ego.

Az egész beszélgetés során nem lesz testi kontaktus, és ez nem avatás. Csupán észreveszed azt ami mindig is ott volt, csak eddig nem vetted észre. De amit észreveszel, az örökre megváltoztat majd mindent benned. Utána ha maradnak még kérdéseid, akkor majd írsz emailt, telefonálsz, vagy a közösségi média felületeken (Messenger, Whatsapp, Viber) felveszed velem a kapcsolatot. 

A beszélgetés után bekerülsz (ha akarod) az azvagyok klub zárt facebook csoportba, ahol a többi felébredettel osztjuk meg a megtapasztalásainkat. Illetve a mélyüléseddel kapcsolatban találsz majd itt hasznos információkat.

Valamint mi klubtagok alkalmanként találkozókat tartunk, amire szeretettel várunk majd téged is. Itt nyugodtan beszélhetünk arról, amit más úgyse ért meg.

A velem való személyes találkozó beszélgetésnek nincs konkrét anyagi vonzata semmilyen formában sem. Ha mégis úgy érzed majd, hogy amit kaptál, azt meg szeretnéd hálálni, akkor azt adomány formájában tudod majd megtenni a beszélgetés után, vagy később átutaláson keresztül. A támogatási elérhetőségeket itt a honlapon fogod megtalálni.

Kérlek akkor gyere a beszélgetésre, ha igazán meg szeretnéd tapasztalni a felébredést. Ne gyere, ha vitatkozni akarsz velem, vagy ha meg akarsz győzni például a reinkarnációról. Nem érdekel hogy ki vagy, és semmilyen ego életbeli problémáddal, betegségeddel, gyógyításoddal sem foglalkozok. Ez a beszélgetés az igazi énedről fog szólni. Annak megtapasztalásáról és megértéséről.

Nem te leszel az első, akivel ez megtörténik. Ha többen akartok egyszerre jönni, úgy is működik.

Ha érdekel ez a beszélgetés, akkor itt az űrlapon, vagy külön emailben tudsz írni nekem.

Szeretettel várlak

Attila


azvagyok.hu - spiritualitás blog

attila.azvagyok@gmail.com

Budapest