Személyes találkozó


Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megtapasztalni a felébredést, én segíthetek ebben. 


Ennek a menete a következő:

Jelenleg Budapesten élek, és itt tudunk találkozni egy előre megbeszélt helyen és időpontban, ahol körülbelül két órát fogunk beszélgetni. Ennek a beszélgetésnek a helye általában egy csendesebb kávézó, de más is szóba jöhet, akár ha Budapesti vagy, elmegyek hozzád, vagy eljöhetsz hozzám Kispestre.

A beszélgetés elején pár percben megismerkedünk, kicsit ráhangolódunk, majd jön egy körülbelül 10 perces vezetett meditációszerű gyakorlat. Utána rögtön megbeszéljük, hogy mit tapasztaltál a gyakorlat közben. Ezután kérdéseket fogok feltenni, és ezalatt találsz majd rá az igazi énedre. Ez mindenkinél megtörténik. Ez pár perc alatt megvan. Végül fél órán át még a megtalált énedet vizsgálgatjuk, hogy megbizonyosodj te is és én is, hogy amit találtál, az nem az ego.

Az egész beszélgetés során nem lesz testi kontaktus, és ez nem avatás. Csupán észreveszed azt ami mindig is ott volt, csak eddig nem vetted észre. De amit észreveszel, az örökre megváltoztat majd mindent benned. Mert rátalálsz a végső igazságra. Utána ha maradnak még kérdéseid, akkor majd írsz emailt, telefonálsz, vagy a közösségi média felületeken (Messenger, Whatsapp, Viber) felveszed velem a kapcsolatot. 

A beszélgetés után bekerülsz (ha akarod) az azvagyok klub zárt facebook csoportba, ahol a többi felébredettel osztjuk meg a megtapasztalásainkat. Illetve a mélyüléseddel kapcsolatban találsz majd itt hasznos információkat.

Valamint mi klubtagok alkalmanként találkozókat tartunk, amire szeretettel várunk majd téged is. Itt nyugodtan beszélhetünk arról, amit más úgyse ért meg.


A velem való személyes találkozó beszélgetésnek az ára 35.000 forint, melyről számlát kapsz spirituális tanácsadás címen. Fizetheted készpénzben a beszélgetés után, vagy átutalással később. Pároknak 5-5 ezer forint kedvezményt adok.


Ha egyéb módon szeretnél támogatni, akkor a támogatási elérhetőségeket itt a honlapon fogod megtalálni.


Kérlek akkor gyere a beszélgetésre, ha igazán meg szeretnéd tapasztalni a felébredést. Ne gyere, ha vitatkozni akarsz velem, vagy ha meg akarsz győzni például a reinkarnációról. Nem érdekel hogy ki vagy, és semmilyen ego életbeli problémáddal, betegségeddel, gyógyításoddal sem foglalkozok. Ez a beszélgetés az igazi énedről fog szólni. Annak megtapasztalásáról és megértéséről. Ami azonban mindent meg fog változtatni az életedben.


A felébredésed garantált. Azonban kell pár nap, hét, míg ezt be tudja majd fogadni az egod. 


Nem te leszel az első, akivel ez megtörténik, lassan hét éve tanítom ezt. Ha többen akartok egyszerre jönni, úgy is működik.

Ha érdekel ez a beszélgetés, akkor itt az űrlapon, vagy külön emailben tudsz írni nekem.

Szeretettel várlak

Attila


azvagyok.hu - spiritualitás blog

attila.azvagyok@gmail.com

Budapest