Az arc a blog mögött 

Kicsoda ennek a blognak az írója, és honnan tud ennyi mindent a felébredésről és a megvilágosodásról?

Az ego énem neve Balogh Attila, 1973.09.27-én születtem Budapesten. Tanárként dolgoztam 9 évet Egerben, majd 3 évet Budapesten. Közte 2 évig Angliában éltem mint kétkezi munkás. Immáron 6 éve pedig újra elhagytam a tanári pályát, és megint fizikai munkásként tevékenykedek. 

Egerben katolikus iskolában tanítottam, a mai értelemben vett spiritualitásról viszont Angliában élve hallottam először. Hazatérve eljutottam Foktőre, és az ottani közeg villámgyorsan behúzott. Megkaptam én is az ott szokásos avatásokat, és részt vettem a tavaszi elvonuláson is. Az addigi életemet nem feladva, az egész lényem minden pillanata a spiritualitás szellemében létezett.

Az elvonulás után közvetlenül egy felébredt advaita tanító előadásán vettem részt Kecskeméten. Az előadáson rengeteget kérdeztem, és megértettem, hogy a keresés fő célja a megvilágosodás elérése. Akkor ott felébredt bennem az égő vágy a megvilágosodás megtapasztalására.

Amit másnap megtapasztaltam. A blog kiemelt írása ezt taglalja.

Gyakorlatilag 2014 december végén jutottam el Foktőre, és 2015 április 8-án már meg is tapasztaltam teljességet. Kevesebb, mint 4 hónap alatt. Ez annak is köszönhető, hogy nem volt semmiféle előképzettségem spiritualitás területén. Gyakorlatilag teljesen szűzen vonzott be az egész, és tisztán, félrevezető utak nélkül juthattam el oda, amire minden igaz kereső vágyik.

A neheze inkább ezután jött. A teljességből való kizuhanás után egyszerűen nem értettem semmit. Mivel nem volt előképzettségem a spiritualitásból, egyetlen könyvet sem olvastam erről előtte, teljesen összezavarodtam. Tudtam már, hogy mi az igazság, hogy a világ illúzió, hiszen láttam, megtapasztaltam. De nem értettem, hogy miért nem kerülök vissza, és hogy az egész hogyan van összefüggésben csakrákkal, energiával, fénnyel, szeretettel, gyógyítással, Istennel. Az igazi keresés ekkor indult el.

Elkezdtem könyveket olvasni, videókat nézni, különböző mesterekhez járni, hogy megértsem, mi is történt, és hogy mi is zajlik bennem. A mélyülés nagyon lassú volt. Nagyon lassan tisztult csak a kép.

Még azon nyáron eljutottam a Balaton partján rendezett spirituális fesztiválra is, ahol több előadó is volt a megvilágosodás témában. És ott, az egyik foglalkozás során egy szolnoki mester által megtapasztaltam a felébredést is. Bár nem tudtam, hogy az volt, csak később értettem meg ezt.

Ez idő alatt több gyógyító módszert is elsajátítottam, de szépen lassan a gyógyítást elengedtem. Mert rájöttem, hogy az csupán az illuzórikus világ része.

Tovább jártam előadásokra, beszélgetésekre, mini elvonulásokra, olvastam a könyveket, néztem a videókat, majd szépen lassan megteltem velük. És ahogy mélyültem, úgy engedtem el az egyik tanítót a másik után. Úgy éreztem, meghaladtam őket.

Körülbelül másfél évvel a megvilágosodás és a felébredés után értem el oda, hogy az egész megtapasztalás egy egységes képpé állt össze. Végül 2016 végére már elég bátornak éreztem magam, és több embernek megmutathattam az igazi énjét, az önnön valóját, vagyis az önvalóját. Amit azóta is, spontán alakult helyzetekben, folyamatosan végzek.

Természetesen a megértésem mélyülése azóta sem állt le. Például, hogy a felébredés és a megvilágosodás az két különböző "dolog", csak 2019-ben vált egyértelművé számomra.

Ami igazán sokáig tartott, annak megértése, hogy mit kell kezdenem ezzel az egyedülálló tudással, amit kaptam a teremtőtől.

Lassan ezzel kapcsolatban is formálódik a kép. Így indult el 2019 év végén a blog, ami ennek a folyamatnak az egyik lépcsőfoka.

Attila