A felébredésről Adyashantitól

2020.03.07

Ebben a videóban Adyashanti is próbálja elmagyarázni, hogy a felébredés nem egy spirituális élmény, hanem egy paradigmaváltozás. Bár ő is összemossa a felébredést és a megvilágosodást, mert a megvilágosodás kegyelmét nem kapta meg, azonban abszolút felébredt ember. Onnan beszél és azt beszéli. Emellett nagyon finom a stílusa, bölcsen és figyelmesen magyarázza az eseményeket. A könyvei is remekek, sokat mélyültem az olvasásuk után.

Az a nehéz a felébredésben, hogy amikor megtörténik, minden addigi szabály új értelmet nyer. És nehéz találni olyan hitelesen felébredt embert, írást, videót, aki segít megmagyarázni, hogy amit tapasztalsz, az mit is jelent. Ezért mondják, hogy az igazi útkeresés a felébredés után kezdődik. Mert amit tapasztalsz, ahhoz idő kell, míg meg is érted. Ez a mélyülés folyamata.

Ezért van az, hogy azt mondom a felébredéses beszélgetéseken, hogy a felébredés procedúrája kb 5 perc, de utána kell legalább egy fél óra, hogy megvizsgáljuk és megértsük azt, ami történt. Így nem kell olyan hosszan bolyongani utána, hogy akkor mi valódi és mi nem. 

Az biztos, hogy azok a tanítók, akik avatásokat adnak, vagy gyógyítanak, vagy a jelenlegi ego életedet akarják jobbá tenni, azok nem segítenek a felébredésben.

A felébredés a legfontosabb dolog, amit érdemes elérni. Ez hozza magával az összes többit magától. Fordítva viszont nem működik. Hidd el, az avatások semmit sem érnek a felébredés szempontjából. Nekem is volt jópár. És a gyógyítások és az egyéb spirituális élmények is haszontalanok a felébredés elérése érdekében. A felébredés ezeknél jóval több. Az az igazi éned megtapasztalása. Nem hókuszpókusz.

Attila