A tudatosság tere

2024.04.16

A felébredés egyik nagy hozománya, hogy közvetlen kapcsolatba tudsz kerülni a tudatosság terével.

Mit is jelent ez?

A felébredéskor rátalálsz az igazi énedre, ami egy nem anyagból lévő entitás. Onnantól tudod, hogy az igazi lényed nem a tested, az érzéseid, a gondolataid alkotta egység, amit egonak hívunk. Hanem valami attól különálló, mégis azon keresztül érzékelhető "izé". 😊

Ez az igazi énünk magában a tudatosság terében létező éntudat. Ami egylényegű vele, belőle van, részese annak, és ami körülveszi, az is ő. Olyan, mint az óceánban egy buborék. Vagy a levegőben lévő szappanbuborék. Részese, eleme, egylényegű vele, mégis valahogy el is különül tőle. Látszólagosan.

Nos, a felébredés után, mivel a felébredett éned a tudatosság terében létezik, ezért amikor vele kapcsolódsz, kapcsolódsz a tudatosság terével is.

Mi a tudatosság tere?

Egy szósz. Maga a minden. Egy információmátrix, ami mindenhol körbevesz.

És mire jó?

Nos, mindenre. Ebben az információmátrixban minden válasz benne van. Ezt olvassák a látók, az ingások, a Théta healingesek, a tudatos álmodók :), mindenki. Amit ott kiolvasunk, látunk, tapasztalunk, az mind igaz. Akkor és ott. Az adott pillanatban. Neked.

Hogyan kapcsolódnak hozzá a felébredettek?

Nekünk már nem kell semmi eszköz a kapcsolódáshoz. Nem kell meditáció, mantra, inga, álom, szimbólum, hókuszpókusz, külsőség. Semmi. Belehelyezkedsz az igazi énedbe, és már ott is vagy a tudatosság terében.

Aztán fogod a kis kérdésedet, és beviszed oda. Egylényegű vagyok a kutyával? Az asztallal? És megszületik benned a válasz, hogy igen.

Aztán fogod magad, és beviszed valamelyik embertársad lényét ebbe a térbe. Hogyan? Egyszerűen benne vagy a tudatosság terében, és belehelyezkedsz a másik emberbe. Rágondolsz, és behozod őt a tudatosság terébe, azaz magadba. Összeolvadsz vele. És rögtön érzed, látod, hogy mi van benne.

Ennyire egyszerű. Legalábbis leírni. Csinálni már kell egy kis gyakorlat hozzá. Gyakorolni kell. Maga a felébredés utáni mélyülés is így zajlik. Kérdezel, azaz beviszed a kérdéseidet ebbe a térbe, és a válaszokkal mélyül a megértésed. De ugyanilyen, amikor már csak játszol vele. Vizsgálgatsz másokat.

Van azért nehézsége is. Sokszor látod ami van a másikkal, de ha elmondod neki, akkor megbántódik, nem hisz neked, elkezd félni tőled, hülyének néz, elkerül téged, elhatárolódik tőled.

És van az is, hogy összekeveredik az, ami te vagy és a másik. És már nem tudod, hogy magadat érzed vagy a másikat. És összezavarodsz. Szóval kell hozzá gyakorlat. De egyébként jópofa dolog.

Ha meg akarod ezt tapasztalni, akkor mindenféle ezotériás módszer segíthet ebben. Ha pedig a legegyszerűbb módra vágysz, akkor akarj felébredni. Ebben tudok neked segíteni. Ha érdekel, tudod mit kell tenned. 😊

Attila