Akarod tudni milyen az igazi éned?

2021.10.30

Azt gondolod, hogy a jelenleg tapasztalt világod valóságos? Pedig nem! Van emögött a jelenlegi világod mögött egy másik világ, és van ott egy másik éned is. Az a világ a valóságos, és az az éned az igazi. Nem hiszed? Nem baj!

Azért én elmesélem, milyen is az a hely, és hogy ki is vagy te valójában!

Nos, az igazi világ egy finom energia mátrix, ami mindenhol van, és ami selymesen szétterül az egész Univerzumban. Valójában az egész Univerzum ebből az energiából álló élő energiaszövet, egy élő energia organizmus. Vagyis az egész Univerzum egy élőlény. Ez az élőlény maga a valódi világ. Csak ez valóságos, és minden más ebből az energiaszövetből jön létre.

Az ego által tapasztalt világ emiatt csak látszólag létezik, és nem önálló, hanem folyamatosan teremtett. Ez a lény teremti saját magából. Alakot ölt, és eljátssza velünk a világunkat. Úgy, ahogy tapasztaljuk. És annak ellenére, hogy úgy tűnik, van bármi közünk a mi világunk történéseihez, nos, igazából nincsen. Mi, mint önállóan döntéshozó lények, nem létezünk. Mindenünk az Univerzumból áll, és mindent az Univerzum csinál. Ezért mondjuk, hogy a mi világunk illúzió. Nem valóságos. Mert nem magától létezik, és nem magától működik. Hanem az Univerzum, mint szuperintelligens lény, hozza létre és működteti azt.

Sajnos ezt az egészet te nem tudhatod, és nem láthatod addig, amíg az Univerzum ennek érzékelésére nem tesz képessé téged. Ezt a képességet az úgynevezett felébredéssel vagy megvilágosodással kapod meg. Akkor fogod "meglátni", azaz, inkább érezni, hogy ez így van.

De milyen is ezt érzékelni?

Nos, ez az egész energia egy selymes, bizsergető, átölelő érzés. És úgy érzed, hogy végtelen szeretetet is tartalmaz. Mintha ez az energia szeretetből állna. Emellett fénylik is, amit csukott szemmel látsz a legjobban. Mintha minden ebből a fényből állna. Ez az energiaszövet azonban nem tapintható, csupán a lényedben érzed, hogy körülvesz és átölel. Érzed, hogy valójában te is ebből állsz. Érzékelése elképesztően felemel, és boldogságként éled meg. Úgy érzed, hogy minden ez, hogy minden belőle van. Végtelenül jó megtapasztalni, érezni, benne lenni, egylényegű lenni vele. A felébredés után ennek tapasztalása állandóan jelen van. Hol csak tudomásként, hol azonban teljesen eggyé válsz vele.

És igen, az igazi én is belőle van!

Az igazi én, ebből az energiából álló éntudat. Egy létezéstudat. Hogy vagyok. És hogy belőle vagyok. Hogy egylényegű vagyok vele. Az Univerzummal. Belőle vagyok, kiterjedésem azonos vele, de nem én vagyok az Univerzum. Én csak a belőle létrejött figyelés vagyok. Az igazi én, bár ebből az energiából áll, mégis anyagtalan. Az igazi én egy tudomás. Tudomása annak, hogy "Az" vagyok.

Hogy honnan tudom, hogy nem én vagyok maga az Univerzum?

Mert én nem tudok teremteni. Én nem tudom létrehozni az ego világát. Csak figyelni tudok, azt is csak arra, amire éppen figyelek. Nem én döntöm el, hogy mikor és hogy mire figyelek. Ezért valójában bár egylényegű vagyok az Univerzummal, és úgy érzem, hogy egy vagyok vele, mégis hatalmasabb nálam. Ő teremtett engem is. És ő irányít engem is. Mégis úgy érzem, hogy örökké léteztünk, és örökké létezni fogunk.

Szóval ez az igazság. Nem az vagy, akinek most gondolod magad. Hanem valami sokkal több annál. Amit még most nem látsz. De akár te is megtapasztalhatod.

Ehhez azonban fel kell ébredned.

Attila