Anna Brown

2020.11.25

Anna Brown számomra jelenleg a leghitelesebb felébredt lény. Pontosan ugyanazt tapasztalja, amit én, pontosan ugyanarról beszél, amiről én. És mellette fantasztikusan életteli jelenség is egyben. A lentebbi kis szösszenetet a weboldalán találtam. Lefordítottam, úgyahogy.

De magyarázatként még hozzáfűzném, hogy nagyon nehéz a teljeségről beszélni egy olyan világban, ahol ez a fogalom nem létezik. A teljességben, vagy nem kettősségben, ahogy a neve is mutatja, minden egyszerre létezik és igaz. Ott nincs rossz és jó, valós és illúzió, mert minden ő, mert minden az, mert minden ugyanabból van, mert minden ugyanaz. Eleve ezek a fogalmak nem léteznek ott. Mintha azt mondanád, hogy vizes a tenger. Hát milyen más lehetne? De mégis megpróbálkozunk vele. A fordítás esetlenségeiért pedig elnézést.

Attila

Awakening Is Not An Attainment

How can you attain that which already is? You can't. However, I see many spiritual teachers encourage their followers to continue seeking for what already is. These teachers are not wrong, but they come from the illusion of duality and the belief that there is something to find. But my loves, to find something, doesn't something need to be missing? And how can something be missing in wholeness? Only in the illusory dream of me is there ever anything missing from What Is. Yet even this energy of missing something is still wholeness appearing to look for itself until the hunt is over. For you'll never find what you're looking for. Because this you who seeks is asleep, sleep, sleep.Wakey, wakey

Anna

A felébredés nem egy szerzemény (nem egy megszerezhető valami)

Hogyan érheted el azt, ami már van? Sehogy. Azonban, látom, hogy sok spirituális tanár arra ösztönzi követőit, hogy folytassák a keresését annak, ami már eleve van. Ezek a tanárok nem tévednek, de ők a kettősség illúziójából beszélnek, és abban a hitben vannak, hogy van mit találni. De kedveseim, ahhoz hogy találjak valamit, nem kellene hiányoznia is valaminek? És hogyan hiányozhat valami a teljességéből (teljességben)? Csak a képzelt álmomban hiányozhat valami abból, ami van. Mégis, ez a hiányzik valami érzet energia, ami a teljesség részének tűnik, az ami keresi önmagát, addig amíg a keresés véget nem ér. Mert te soha nem fogod megtalálni azt, amit keresel. Mert az, aki keres, az alszik, alszik, alszik.

Ébresztő

Anna