Hogyan és miért teremtődik a világunk

2023.12.08

Nos, ez a videó az egyik legklasszabb magyarázata a teremtésnek, a világunknak. Ugye nem tudhatjuk, de sokan vallják ezt a nézetet. De ahogy elmagyarázza az elképesztően szórakoztató és vicces. Abszolút leköt, és közben meg itt bazsalygok rajta.

Nos, Mokán Mari Sarkad polgármesterének a felesége. A település Gyula mellett van 9 ezer lakossal. A polgármesternek, és neki is 4-4 diplomája van. Mari testnevelőtanár, és most már mentálhigiéniás szakember is. Szóval na. 2021 óta tolja a face oldalát, 118 ezer követője van. Főleg Tik-Tokra készít tartalmakat.

Megnéztem több videóját, és szerintem felébredett. Ezt a videót is úgy adja le, hogy érti is, amit mond. És amit mond, szerintem onnan szól. Több videójában beszél a tudatos jelenlétről. És a témái is mindig érintik ezt a területet is.

És végre egy üde színfolt, aki nem csak a statikusan a kamerába beszél, hanem vicces, kedves, humoros, dinamikus, kellően rövid, de amit mond, az ül. És ez a saját magával párbeszéd, egyszerűen szuper. Én most bekövettem, meglátom mit ad ki.

Attila