Honnan tudod, hogy igazat beszélek? Miért hinnél nekem?

2021.06.06

Nos, talán ezek a legfontosabb kérdések, amiket fel kell tenned, ha az igazságot keresed.

Ha nem vagy spirituális kereső, akkor számodra a szavaim semmit sem jelentenek. Ugyanolyan mesének tűnhetnek, mint a Marvel, vagy DC univerzum, vagy a Jedikről és a Roxforti varázslókról szóló fantazmagóriák. A mondanivalóm ezért nem is neked szól.

Ha már foglalkozol spiritualitással, vagyis már kereső vagy, rengeteg féle spirituális irányzat között találod magad. Vannak a különböző gyógyítással foglalkozó irányzatok, vannak a teremtéssel foglalkozók, vannak a meditációs irányzatok, vannak a mitikus lényekkel foglalkozók, a múltat vizsgálók, az energetikával tevékenykedők, és még ezernyi más egyéb is. Nos, az írásaimban ezekről már szoktam említést tenni. De leginkább azt taglalom, hogy miért hagyd abba ezeket.

Azonban ha már régebb óta foglalkozol a spiritualitással, akkor előbb utóbb hallani fogod majd a felébredés és a megvilágosodás szavakat is. Nos, mivel én mind a kettőt megtapasztaltam, csak és kizárólag ezekkel foglalkozom. Hogy miért? Mert ezek tartalmazzák az összes többi spirituális tant is egyben. Mert ez maga a spiritualitás. Mert ha spirituális értelemben felébredsz, akkor magát az igazságot tapasztalod meg. Azt, hogy a világ, amit jelenleg valóságosnak gondolsz, az csupán illúzió. És te, az igazi lényed, nem a tested. Azért kell felébredned, hogy ezt megtapasztald. Mert ez a válasz mindenre.

Na de miért higgy nekem?

Először is, mert nem kérek tőled pénzt, még adomány formájában sem. Hidd el, ez nagyon fontos szempont. Ha egy spirituális tanító a tanításából, vagyis a tanítványaiból él, akkor a hitelessége megkérdőjelezhető. Ha a tanító tudása olyan, amivel segít másokon, miért nem ingyen adja a tudását? Ezen azért gondolkodj el egy kicsit.

Másodsorban, mert nem akarom, hogy a tanítványom, vagy a csodálóm légy. A spirituális mester egok velejárója, hogy szükségük van arra, hogy csodálják őket. Rengeteg tanító ezért tanít, hiszen így valakinek érezheti magát. Fontos ember lett, és utána ez már egy öngerjesztő folyamatként olyan magas szintre kerül, hogy már uralkodik a tanítványai felett. Ő lesz a megmondó, és neked azt kell csinálnod, amit ő mond. Innen már csak egy lépés a szekta. Az olyan tudás, amihez mindig szükség van a mesterre, az nem hiteles. Amiről én beszélek, az olyan tudás, ami után már egyedül is boldogulsz.

Harmadszor, van pár mester, aki szögugyanazt mondja, amit én. És ezek közül a mesterek közül sokan régebbi korokban éltek. (Buddha, Jézus, Papaji, Spira, Mooji) Tehát nem valami új csodadologról beszélek. Nem én találtam fel a spanyolviaszt. Ha a spirituális irányzat, amit követsz, nagyon új, akkor kételkedj benne. Nézd meg, hogy nem-e a pénzért, vagy a csodálatért találta-e ki a tanító.

Negyedszer. Nem változik a tanításom. Mindig ugyanazt mondom. Már több mint száz cikket írtam két év alatt, és sok-sok más mester videójával is alátámasztottam a mondanivalómat. Olvasd el, és vizsgáld meg összességében őket. A hitelesség a legfontosabb. Keresd a hibát a mondanivalómban.

Összegzésként azt mondhatom, hogy ha valahol pénzt kérnek a tanításért, ha valahol törökülésben kell ülnöd a mester lábánál, és ha mástól nem hallottad még azt, amit a mestered tanít neked, akkor kezdj el kételkedni abban, hogy jó helyen vagy-e.

A felébredés a kulcs a spiritualitásban. Erre fordítsd a figyelmedet. Hasonlítsd össze a mondanivalómat, más felébredést tanító mesterek mondanivalójával. Ne higgy nekem se, kételkedj a szavaimban. Keress, kutass, lásd egészében a képet. Én nem akarlak meggyőzni az igazamról. Nekem nem fontos, hogy neked jobb legyen. A kérdés az, hogy neked mi a fontos. A felébredés a végső válasz. A többi csak időpocsékolás.

Attila