Horváth András – azt hiszem felébredett, de lehet nem is tud róla

2023.11.05

Az azvagyok klub oldalon mutatott egy videót az egyik felébredett klubtársam Horváth Andrásról. Nos, jópár videóját megnéztem azóta és amit ide belinkelek, az alapján én azt gondolom, hogy felébredett. Úgy tűnik onnan beszél.

Nagyon sok videója van fent a neten, a Belső film nevezetű csatornát csinálja. 1.33 ezer követője van, a videóit olyan 300-an nézik csak meg, és egy éve csinál rendszeresen videókat. Meditációt oktat, még cégeknek is.

Tetszik benne, hogy a nem felébredetteket a meditáció segítségével próbálja a figyelő megtalálására irányítani. A figyelő pedig maga a felébredett én.

Racionális, célirányos, és az ego világ nyelvén beszél az ego embereknek. És onnan a meditáció segítségével próbálja meg megtaláltatni velük a figyelőt (az önvalót). Nem beszél a felébredésről, azságról, lényekről, ezotériáról, de sokszor beszél a nonduális tanítókról.

Nekem úgy tűnik, onnan beszél, és hogy felébredett, bár ezt egyszer sem hallottam hangoztatni tőle. Hallgass bele pár videójába, hátha neked segít megtalálni az utadat a felébredéshez. Egyébként kicsit szőrös a manus, de lehet hogy neked ez jön be. 🙂

Attila

Követhetsz a spiritualitás facebook oldalon is.