Hyperborea terv, azaz az Istenemberré válás folyamata

2020.02.29

Egy remek szösszenet a rengeteg baromságból, ami a felébredéssel és/vagy a megvilágosodással kapcsolatban olvasható az interneten is.

De komolyan, valaki elhiszi ezt? Valaki kimérte Isten rezgésszámát? 

Elképesztő!

És ezek után, ha azt mondom, hogy a felébredés csupán annyi, hogy rájössz, hogy az örök entitás vagy, a tudatosság maga, aki figyel, és nem a tested és nem a gondolataid és nem is az érzelmeid vagy, akkor hogyan hinnéd el? 

Hiszen itt van, valaki tudja a tutit, csak helyes rezgésre kell hangolódnod, és máris Istenember leszel. És csilivili felhangzik Krisztus szava, és Isten egy bűbájos könnycseppje rádhullik majd, és aranyszínűvé válik majd a szíved, ami már azonos hullámhosszon fog rezegni a mindenséggel. Majd ezek után semmivé válsz, és angyalként segíted tovább az emberiséget.

Az utolsó sorokat természetesen már én találtam ki. Kb ugyanannyit ér, mint a Végtelen forrás meséje. Amit lentebb olvashatsz is. Jaj.

Elképesztő.

Attila


Végtelen Forrás

A rezgésekről bővebben: "Isten azonban nem foglalkozik alacsony rezgésszámú hullámokkal, azt szándékosan meghagyta nekünk, embereknek. A rövidhullám, az 100 kHz , tehát 10 az ötödik hatványon. Hát az Isteni frekvenciák? Az a szív rezgéseinek szintje. Mi ez a szint? 10 a tizenhetedik hatványon. Ez az átmeneti szint a Mennyország rezgésszámára, ahol egyenáram keletkezik: rezgés, ingadozás nélküli áram. Itt felhangzik Krisztus szava. A rezgésszám és az idő összefüggenek: fordítottan arányosak egymással. ...Szervezetünk sejtjei magukba isszák a fényt, rezgésszámuk nő, a Kozmosz magasabb rendű síkjaival kerülnek kölcsönhatásba.....Olyanná kell válni valóságunknak, hogy rezgései ne különbözzenek az Isteni gondolatok rezgéseitől. A szellemi gondolatok, az maga az Igazság, azaz a világot irányító Törvény....Az átmeneti állapotot a bolygópulzus, a Schumann-rezonanciák rezgésszámának növekedése kíséri. Mostanában néha lökésszerűen kétszeresére nő, 7,8 hertz-ről 16,5 hertz-re. Nem mindenki viseli el az ilyen ritmust...Sötét lelkük nem bírta ki bolygónk szervezetének egyre magasabb rezgésszámú lüktetését. Márpedig ez a frekvencia csak nőni fog, mégpedig egész gyorsan. 

"A. Petrov: A Hyperborea terv 

azaz az Istenemberré válás folyamata

No comment.