Koronavírus

2020.03.11

Vajon miért nem jelentkeznek a spirituális gyógyítók a koronavírus megfékezése érdekében? Felébredt nézőpontból mi a helyzet a gyógyításokkal?

Jó kérdés ugye? Hiszen ezernyi gyógyító van, a reikitől a nadiig, a théta healingtől a kapcsolatteremtő gyógyításig, amit használnak a különböző gyógyítók, mégse hallok egyet sem, aki aktivizálta volna magát a jelen helyzetben. Vajon miért?

A válasz egyszerű, mert a gyógyítás ugyanúgy illúzió, mint ahogy az egész ego világ az.

Ha felébredtél, akkor az igazság felismerésének egyik aspektusa, hogy az egész világunk egy színház. Mi eben a színházban színészek vagyunk. És mint a színházban a színészeknek, van egy szerepünk, amit játszunk. Ami meg van írva nekünk. Azt mondjuk, ami meg van írva, azt játsszuk, ami meg van írva. Nem előre van megírva, hanem pillanatról pillanatra íródik. Nincs szabad akaratunk, hogy bármi mást csináljunk, mint amit a szerepünk kíván. A gyógyítót játszó színész gyógyítja a beteget játszó színészt. Vajon meggyógyul? Ki tudja? Ami a darabba van írva, attól függ. Vagy igen, vagy nem.

Ez azt jelenti, hogy nincs olyan, hogy egy gyógyító bárkit is biztosan meg tudna gyógyítani. Vagy igen, vagy nem, ahogy épp a teremtő akarja.

Az egész világot a teremtő játssza. Ő maga a szuper-intelligencia. Ő minden. Ő dönti el, hogy mikor és mi történjen, ő az összes gondolat, érzés és cselekedet is. Nekünk nincs akaratunk, szabad akaratunk, hogy bármiben döntsünk, mert minden a teremtő.

Vagyis bármit teszel, vagy tenni próbálsz, csak 50 százalék az esélye, hogy sikerül. Vagy igen, vagy nem. Nem lehet tudni, hogy sikerül-e vagy sem. Mert nem lehet tudni, hogy mi fog történni, és azt sem hogy miért. A teremtő szándékaira nem lehet rálátni. Ő úgy alakítja a világot, ahogy akarja. 

Most koronavírusosat játszik. Mi most ezt a megtapasztalást szenvedjük el. Hogy miért? Mert csak. Erre nincs válasz. 

A spirituális útkeresés egyik állomása a gyógyítás. Azonban a gyógyítósdi nem segít a felébredésben. Meg kell haladnod ezt, ha fel akarsz ébredni. Elmehetsz mindenféle gyógyító fesztiválra, és játszhatod ezt a játékot nyugodtan. Csak tudd, hogy játék, és tudd, hogy ettől nem fogsz felébredni. A felébredés sokkal több ennél.

Az igazán felébredettek nem gyógyítanak.

Azok a felébredettek, akik gyógyítanak, nem ismerték még fel, hogy ez is illúzió. Nem mélyültek még erre a szintre. De a felébredett ego ugyanúgy színész. Amit tesz, azért teszi, mert az a szerepe, az van neki megírva. Majd ha eljön az ideje, abbahagyja. Vagy nem. 

Tedd, amit tenned kell, csak lásd meg, hogy ez semmi más, mint egy szerep. Ha meglátod, már fel is ébredtél. 

Ennyi az egész.

Attila