Mi az oka, hogy háború van Oroszország és Ukrajna között?

2022.03.03

Egy felébredett megválaszolja neked!

A jelenlegi háborús eseményeket vizsgálhatjuk az ego világából, és a felébredett én látásmódjából is. Az ego világ okfejtéseit olvashatod mindenhol, így arra most nem térek ki. De mivel az ego világa illúzió (mármint a felébredés után ezt fogod tapasztalni) az ott található válaszok sem valódiak.

Az álfelébredettek, és az ezotériások (szándékosan nem spiritualitást írok) az energiák mindenféle mozgásával magyarázzák az eseményeket. De valójában az energia is illúzió. Az is teremtett, és azt sem tudja senki sem irányítani. Akik ezzel magyarázzák az eseményeket, azok nem felébredettek. Így ezek a válaszok sem igazak.

Csak egyetlen igaz válasz létezik. De ennek nem fogsz örülni.

Nos, a felébredés után azt fogod találni, hogy mindent, teljesen mindent, az egész mindent, mindent, amit elképzelsz, azaz még az elképzelésedet is, egyvalaki hozza létre. Mert ezen az egyvalakin kívül nem létezik semmi más.

Ezt a valakit teremtőnek hívjuk, mert nem tudjuk máshogy nevezni. Mert nem látható, nem érzékelhető, csak azt tudjuk, hogy mindent ő hoz létre, és hogy minden belőle van létrehozva. A lénye a mi világunkkal fel nem fogható, meg nem tapasztalható. Ő egy szuperintelligencia, aki nem fedi fel magát, és a léte is csak kikövetkeztethető. A felébredés után tudod, hogy ő van, hogy csakis ő van. Ez a tudás megjelenik benned. Ez a tudás a felébredés alapigazsága. Axióma.

Igen, most már tudod a választ is. Mindent, azaz a jelenlegi háborút is, a teremtő hozza létre. Azaz, mivel a világunk csak egy létrehozott valami, úgy is mondhatjuk, hogy a teremtő játssza a jelenlegi háborút is. Annak minden számunkra tapasztalt borzadalmával együtt.

Nem, nem Putyin az oka. Nem, nem az Ukránok az oka. Nem, nem Biden az oka. Nem, nem az emberi gonoszság az oka. Nem, nem az energiák kiegyenlítődése az oka.

A Teremtő hozza létre ezt a háborút is. Mint minden borzadalmat és minden szépséget is ő alkot meg.

És most, hogy elképedsz ezen az állításon, és hitetlenkedve kételkedsz benne, talán az okát keresed. Hogy miért?

Nos, a válaszokra nem lehet rálátni. Annyit lehet mondani, hogy azért mert csak. Mert ezt akarja megtapasztalni.

Ez az igazság. Egy felébredett ennyit mondhat a háborúról. Minden más csak kitaláció.

Hogy gonosz-e akkor a teremtő? Az ego világából annak nevezhető. De onnan, ahol ő van, nincs gonoszság és jóság. Csak vanság van.

Ezzel a válasszal kell beérned. Ha hiszed, ha nem.

Én, mint felébredett, érzelem nélkül csak szemlélem az eseményeket. És én, mint Attila, elborzadok, hogy ez történik, hogy ez megtörténhetett.

Attila