Mindenkinek köszönet a támogatásért

2023.12.01

Mint tudjátok, 2015-ben tapasztaltam meg a megvilágosodást, majd pár hónapra rá, még ugyanabban az évben a felébredést is. A megtapasztalások után két év kellett, mire a mélyülésem révén megértettem, hogy milyen kapcsolatban van ez a két felismerés az ego világával. A mélyülésem azóta is tart, de már jelentősen lelassult. De még mindig értek meg dolgokat.

2017-től kezdtem el tanítani a felébredést, mert arra felismertem egy módszert, amivel bárkinél elérhető az igazi én megtapasztalása. 2019-től indítottam a www.azvagyok.hu weboldalamat, és a spiritualitás facebook csatornámat. Leginkább az útkeresőknek hiteles információkért, és aki igényelte, személyes találkozó keretén belül, a felébredés megtapasztalásáért.

2019 óta több, mint 200 cikket írtam, amiket olvashattok a weboldalamon, és rengeteg személyes felébredéses beszélgetést tartottam. Mindezt teljesen ingyen.

Csak 2023 október végétől november végéig 11 cikket írtam, átlagosan heti kettőt. De némelyik cikk megírása több napig is tartott. A cikkekhez vizsgálódnom kell az önvalóból, videókat kell néznem, elemeznem, egyéb más cikkeket átolvasni, rendszerezni, összefoglalni, szelektálni, és végül mindezt felfűzni egy mondanivalóra. Úgy, hogy hiteles legyen.

Csak idén októbertől végétől november végéig 11 személyes beszélgetést tartottam különböző budapesti kávézókban. A beszélgetések átlagos időtartalma 2 óra, oda vissza utazással 4 óra. Mindegyik beszélgetés egy csodálatos felébredésben végződött.

Most, 2023 őszén, bár a beszélgetéseket továbbra is ingyen tartom, és a cikkek is ingyenesek és nyilvánosak, beemeltem a lehetőségét annak, hogy adomány formájában támogatást nyújthassatok nekem. Ezt a weboldalon található https://www.azvagyok.hu/tamogatas/ menüpontban található számlaszámokra utalással tehetitek meg.

És rendkívül meglepődtem, hogy milyen sokan fejeztétek ki anyagilag is hálátokat azért, amit megtapasztaltatok, és azért a sok információért, amit olvashattok.

Így szeretném ezúton megköszönni Katinak, Gabinak és Józsefnek, Tibornak, Miklósnak, Józsefnek, Évának, Zolinak a támogatásukat. Igazán nagylelkűek vagytok. Hálásan köszönöm Nektek.

És szeretnék köszönetet mondani a körülbelül napi 400 olvasónak, a kommentelőknek, és minden személyes beszélgetésen résztvevőnek, hogy vagytok, hogy léteztek, hogy haladtok a spirituális utatokon, és ehhez az utatokhoz igénybe vettétek a segítségemet.

Őszintén szeretlek benneteket.

Köszönettel

Attila