Mit tegyek, ha fel akarok ébredni?

2021.03.20

A felébredés szempontjából három csoportba sorolhatóak az emberek.

Az első csoport: azon emberek, akik nem hallottak, nem tudnak, vagy nem akarnak hallani és tudni a spiritualitásról. Ők azok, akik az ego világát élik, és ezen nem is akarnak változtatni, vagy nem is tudják, hogy változtatni lehet. Az ilyen ego világában élők azok, akik nem hisznek Istenben, szerintük minden megmagyarázható tudományosan, és szerintük az életét mindenki maga irányítja.

A második csoport: azon emberek, akik hallottak a spiritualitásról, tudják vagy gondolják, hogy az ego világán túl is létezik valami, és így valamilyen szinten foglalkoznak is ezzel. Ők, mintegy együtt élnek a spiritualitással. Elfogadják, hogy vannak olyan dolgok, amiket tudományosan nem lehet megmagyarázni. Ők a vallásos emberek, vagy a bármilyen spirituális tannal foglalkozók, amik az angyaltan, reiki, reinkarnáció, nadi, asztrológia, spirituális gyógyítás, és még ezernyi más is. Ezek az emberek nem akarják megtalálni a spiritualitásuk forrását, csak használni akarják azt, leginkább az ego életük jobbítására vagy megmagyarázására, megértésére.

A harmadik csoport: azon kevés emberek csoportja, akik tudják, hogy a spiritualitás igazi célja az, hogy felébredj vagy megvilágosodj. Ők az igazi keresők, akik ezt szeretnék megtapasztalni. Akik nem együtt akarnak élni a spiritualitással, hanem meg akarják tapasztalni, hogy az honnan jön, és magához a spiritualitás forrásához akarnak eljutni. Mert tudják, hogy a forrás és a cél ugyanaz, ott zárul be a kör. Ők azok, akik nem ragadnak le a különböző spirituális tanoknál, hanem addig mennek, amíg el nem jutnak a falig. Ez a fal vagy maga a felébredés megtapasztalása, vagy egy igazán felébredett tanító tanítása, személye.

Nos, ha igazán fel akarsz ébredni, akkor először tudd, hogy ez a cél. A felébredéssel fogod megtalálni az igazi énedet, és a felébredéssel fogod megérteni, hogy ego világa miért olyan, amilyen.

Amint ezzel, és csak ezzel fogsz foglalkozni spirituális szinten, akkor ezekkel kapcsolatos útmutatások fognak megjelenni a keresési utadon. És a rád mért utad szerint, ami vagy hosszabb vagy rövidebb, el fogsz jutni oda. A végső igazsághoz. Hogy te "Az" vagy!

Attila