Nem tűnsz felébredettnek!

2021.09.07

Párszor megkaptam már ezt, és a válaszom az, hogy hála az égnek, hogy nem tűnök annak!

Mert valójában, ha valaki felébredettnek tűnik, akkor valószínűleg nem az!

Talán ott kezdeném, hogy alaposan nézd meg Mooji, Papaji, Eckhart Tolle, Adyashanti, Rupert Spira videóit. Ők ugyebár felébredett tanítók. Kérlek mondd el, hogy miben különböznek a többi nem felébredett embertől!

Szárnyuk nőtt? Fénylenek? Aura veszi őket körül? Állandóan csendben vannak? Végnélkül lótuszülésben meditálnak? Halhatatlannak tűnnek? Egyfolytában gyógyítanak? Használják a reiki vagy a pránanadi bármelyik szimbólumát? Ugye egyik sem!

Mondj bármit, amiben különböznek a többi embertől! Nos? Valami? Akármi?

Vedd észre, hogy semmiben nem különböznek!

Ennek ellenére te azt hiszed, hogy a felébredett emberek varázslatos képességekkel rendelkeznek. És vedd észre, hogy ez az igazi oka annak, hogy te is fel akarsz ébredni!

Elárulok neked egy nagy titkot. A felébredés nem látható kívülről. Mert ez egy belül történő változás.

A felébredés pillanatában egyszercsak észreveszed, hogy te, az igazi éned, valami egészen más, mint aminek eddig gondoltad. Észreveszed, hogy nem a test vagy, hanem valami elmondhatatlan, nem anyagból lévő "dolog".

De ez a "dolog" olyan varázslatos, hogy elámulsz tőle. És a felismerés, hogy mindig is ez a "dolog" voltál, csak eddig nem vetted észre, egyszerűen felfoghatatlan.

Valójában ráébredsz az igazságra. Hogy te és a világ, valami sokkal hatalmasabb lény alkotása vagytok. És ez felszabadító érzés. Minden teher egy pillanat alatt lehullik a válladról. Egyszerűen szabad leszel. Örökre.

De csak belül. Kívül minden ugyanaz marad.

Vajon még mindig akarod ezt?

Ne higgy a külsőségeknek. Aki kívülről felébredettnek tűnik, az csak játssza az eszét. Ne dőlj be neki.

A felébredettet onnan tudod felismerni, hogy onnan beszél. Csakis erről tudod felismerni. Nem gyógyít, nem varázsol, nem csinál csendülést, nem meditál. A felébredettség belül van. Ha külsőség van, az mind kamu. Én szóltam.

Attila