Nerella

2020.12.11

Csattos Ilona egy felébredt tanító. Könyvet is írt, Vedd észre címmel. Ilona több előadásán voltam, és a könyvét is félig elolvastam. Sajnos azonban a könyve és az előadásai is nem a felébredés elérését tanítják, hanem az ego életed megjavításában akar segíteni. Ezért hagytam abba a könyve olvasását is.

Lánya, Nerella, szintén felébredt tanító. Az alábbi videóban az ő tanítása látható. Ő már a felébredésről beszél.

Nagyon jól elmondja azt, amiket a cikkeimben is olvashatsz. Az egot nem kell megölni. A gondolatok megmaradnak a felébredés után is. A fizikai világ érzékelése is megmarad. Megszűnik az akarás, az ellenállás. Hogy te valójában a csend, a tér, az üresség vagy. Stb, stb.

Érdemes megnézni a videót, akár többször is. Lehet, hogy neked az ő mondanivalója adja meg a válaszokat, amit kerestél. De az is lehet, hogy nem.

Akkor hiteles a tanítód, ha azt amit mond, mástól is megerősítheted. Azt javaslom, hogy ne ragadj le egy tanítónál, hallgass másokat is.

Ha bárhol karma, gyógyítás, avatás, csakra és szertartások szükségességét hangsúlyozzák neked, akkor az nem a felébredésről szól. Persze ezek is szép játékok, csak tudd, hogy játékok.

A spiritualitás célja a felébredés. Ha eddig nem hallottál róla, most már tudod. Ezt keresd. Akarj felébredni.

Attila