Nincs más, csak a Teremtő

2024.01.01

Zsíros Deszka felébredett, és elmagyarázza ebben a videóban, hogy hogyan is van az egész világ. Hogy valójában a teremtő tapasztalja meg saját magát. Mert csak Ő létezik.

Elmagyarázza, hogy a meditáció arról szól, hogy megtapasztald a nemdualitást. Hogy megtapasztald a teremtőt, ami maga a semmi, sőt még azon is túl. Amikor eltűnik a minden.

Elmagyarázza a módját is. Amit érzékelni tudsz, az nem te vagy. A kés nem tudja elvágni saját magát. Az tengeren lévő hullám is maga a tenger. Nincs két te. Az illúzió olyan mint a délibáb. Én csak a sztori vagyok. Az emlékek nem te vagy. A test nem vagy te, mert tudod érzékelni. A fájás nem te vagy, mert tudod érzékelni. Nem lehetsz a hallás, ha hallod. A gondolatok csak jönnek mennek. Meg tudod figyelni. Ki az aki meg tudja figyelni? Becsukod a szemed, és tudod hogy vagy. Ezt a vagyok érzést keressük. A gondolat gondolja a gondolatot. A gondolatot nem tudod irányítani. A semmiből jön és eltűnik a semmiben. A gondolatmentes állapot még nem az üres állapot. Én aki itt ülök némán, az is illúzió. Ezt az ént is el kell tüntetni. Ez az én is egy gondolat. El kell érnünk, hogy az én ne legyen én. Hogy az is eltűnjön. És akkor egybeolvadsz a teremtővel.

Ne ülj le meditálni, míg nem tudod, hogy mi a cél. Ne te maradj csendben, hanem csak csend. Egy lefagyasztott jégkocka vagy a vízben. Bele kell olvadnod a vízbe. Mert valójában nem az én meditál.

Zsíros Deszka onnan beszél, és arról beszél. Megpróbálja elmagyarázni az elmagyarázhatatlant. De hátha segít neked.

Attila