Reiki, Pránanadi, Théta healing, és a többi spirituális gyógyítás, mind az ego játéka csupán

2021.05.20

Az egyik legkényesebb téma, a spirituális gyógyítás kérdése. Sok százezer forintot fizetsz ki azért, hogy megkapd a beavatást, és ezáltal tudj majd gyógyítani.

Elárulom neked, felesleges pénzkidobás az egész. Hidd el, tapasztalatból mondom ezt.

Minden felébredett mester azt tanítja, hogy az igazi éned halhatatlan. Ha egy kicsit belegondolsz ebbe, ez azt is jelenti, hogy sohasem lesz beteg. Tehát az igazi énedet nem kell gyógyítani. Remélem számodra is logikus ez a következtetés.

Minden felébredett mester azt is tanítja, hogy maga az ego és az ego világa illúzió. Ez azt jelenti, hogy nem valóságos, hogy nem igazi. Az ego életed valójában csak egy film, ami megtörténik veled. De ezt csak a felébredés után fogod megérteni.

Nos, ebből a két tanításból már össze is raktad, ugye? A spirituális gyógyítás nem érinti az igazi lényedet, mert az örök és halhatatlan. Vagyis, csak a nem valódi világban létezik. Az ego éned gyógyít más egokat.

Tehát a spirituális gyógyítás pont annyira valóságos, mint hinni az angyalokban, az ufókban, vagy a horoszkópban.

Persze várhatod a behívót Roxfortból, mert már akkora varázsló vagy, vagy próbálhatod a jedi erődet ameddig csak akarod.

De ez is mind csak a mese része.

Az igazságot, vagy igazi valóságot, csak a felébredés révén tudod megtapasztalni. A spirituális gyógyítással és spirituális energiákkal való foglalatoskodás ehhez nem visz közelebb.

Így azt tanácsolom, hogy a felébredés keresésére fordítsd az energiádat. A felébredés a megszabadulás kulcsa mindenből. Mert egyszerre meglátod az összes problémád valószerűtlenségét.

A felébredés után olyan lesz majd, mintha egy filmben egy ember életét néznéd. Nem fogod tudni meggyógyítani, vagy az életét jobbá tenni, hiszen a filmben lévő szereplő csak a filmben létezik. Csak szemlélni fogod a sorsát. De már nem aggódsz a sorsa miatt, mert az úgy is olyan lesz, amilyen lesz. Az már nem a te történeted. Te halhatatlan és örök vagy.

Persze nem mondom, hogy ne csináld, hiszen nagyszerű élményeket adhat neked a gyógyítósdi. Jómagam is hány embert "meggyógyítottam", mire el tudtam engedni ezt a játékot. Csak tudd, hogy amit csinálsz, az-az illúzió része csupán.

Az igazság keresése fontosabb ezen élményeknél. Ne ragadj le sehol, amíg el nem éred.

Hidd el, megéri.

Attila