SM (szklerózis multiplex) gyógyító meditáció

2023.11.08

Menjünk be azba (önvalónkba, igazi énünkbe, figyelőnkbe).

Menjünk be a páciens testébe

Menjünk az egész testet behálózó idegrendszerhez

Lássuk az idegrendszert, járjuk át a tekintetünkkel az egészet. Utazzunk az idegrendszeren fel és le a figyelmünkkel. Járjuk át az egész idegrendszert a figyelmünkkel.

Menjünk be az idegrendszer szálaiba. A figyelmünk közvetlenül az idegrostokon szaladjon.

Lássuk, hogy közben sérült szigetelőrétegeken haladunk keresztül. Hogy néhány helyen az idegszálak nincsenek körülvéve szigeteléssel.

Álljunk meg egy ilyen szigetelés hiánynál. A szeretetünkkel, fénnyel árasszuk el ezt a területet, és építsük vissza a szigetelést.

Simogassuk meg a szigetelést a figyelmünkkel. És lássuk, hogy újraépülnek, és boldogok, hogy elláthatják a feladatukat.

Haladjunk végig az egész testen, és ahol sérült szigetelést látunk, ott mindenhol építsük vissza.

Mindenhol árasszuk a fényt, a figyelmet, a szeretetet, ahol az építés zajlik.

Járjuk körbe a testet, és lássuk, hogy mindenhol épül vissza a szigetelés, és minden idegsejt és szigetelő fehérje ujjong és boldog. Mindent betölti a fény.


Majd a testben odamegyünk az immunfehérjékhez, akik eddig csak álltak ott figyelve a visszaépülést. Nem gonoszak, csak nem tudják, hogy mi történik. Nekik az volt a feladatuk, hogy a szigetelést lebontsák

Most beszélünk az immun-fehérvérsejtekkel, és megmondjuk nekik, hogy a szigetelés és ők ugyanazok. Hogy ők és a szigetelés fehérjék testvérek. Hogy ők barátok, és téves utasítást kaptak azok megtámadására.

Hitetetlenkednek, de elárasszuk őket fénnyel és szeretettel. Majd odahívjuk őket a szigetelő sejtekhez, és hagyjuk, hogy a fehérjék megsimogassák egymást, hogy a sejtek átöleljék egymást. És mindent megvilágítunk fénnyel és szeretettel.

Hagyjuk, hogy a fehérjék átöleljék a szigetelés fehérjéket. Hagyjuk hogy bocsánatot kérjenek tőlük, hiszen ők csak parancsot teljesítettek. Hagyjuk, hogy a szeretet megjelenjen közöttük, ahogy átölelik egymást.

És ez az egész testben történik. Mindenhol békére lelnek az immunfehérjék és szigetelő fehérjék. Béke és szeretet van az egész testben. Az egész testet betölti a fény.


Majd felmegyünk az agyba, és megkérjük az agyat, hogy ezt a téves parancsot a saját test megtámadására engedje el. Hogy ez egy tévedés. Nem kell megtámadnia saját magát. Mert minden rendben van. Nincsen semmi ellenség. Nincs senki, aki támadna, aki miatt védekezésképpen vissza kéne támadni. Nincs senki más, csak ő. Minden ő. Mindenhol béke és szeretet van. És mindent eláraszt a fény.

És hagyjuk, hogy elárasszon mindent a béke. Hogy feloldódjon az ellenállás. Hogy ellazuljon a test. Hogy mindent átöleljen a szeretet. Nincs más csak a vanság. Béke. Szeretet.

Attila